Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Анджелина Джоли припадна от слабост и изтощение

отпечатай новината

28.06.2019 14:43 | Видян 2093 пъти

Анджелина Джоли припадна от слабост и изтощение

Анджелина Джоли получи неочакван припадък. 44-годишната актриса бе в Колумбия по хуманитарна мисия, но там изгуби съзнание от изтощение. Състоянието на холивудската звезда било притеснително.

След като загубила съзнание, Джоли с трудности била приведена в съзнание. Цялото й обкръжение настоявало тя да посети болница. След завръщането си от Колумбия, Анджелина неохотно отишла в болница, но си тръгнала, без да изчака резултатите от теста, като казала, че не се интересува.

А когато резултатите й били изпратени, актрисата отказала да каже на никого какво казват. Някаква информация в медиите все пак изтече, пише БЛИЦ. Лекарите предупредили Джоли: ако тя не промени отношението към организма си, може да умре. Жизнените органи могат да спрат да работят.

И има причини за безпокойство: актрисата яде много малко и неравномерно. Така в антуража й разказаха, че Джоли не може да яде няколко дни подред, задоволявайки се само с малки парченца, които „хване“ в движение.

Актрисата е достигнала критична степен на загуба на тегло. В същото време Джоли, вместо да се заеме със здравето, просто скрива измореното си тяло под обширно облекло.

В Колумбия имаше един инцидент - ръкавът й се отметна и хората наоколо видяха голата ръка на актрисата. Било просто страшно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !