Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Венци Венц преборил рак

отпечатай новината

01.07.2019 12:21 | Видян 1827 пъти

Венци Венц преборил рак

Хип хоп изпълнителят Венцислав Чанов, нашумял като Венци Венц, е преживял критичен момент в живота си, с който успял да се справи благодарение на алтернативната медицина, пшише Уикенд.

Преди година на водещия на Гласът на България му открили туморно образувание под четвъртия зъб в челюстта. Вероятността да е злокачествено, била 50%. Музикантът събрал цялото си семейство, за да им съобщи лошата вест. Венци изгубил двама от най-близките си приятели от коварната болест, затова изпитал огромен страх.

Медици го посъветвали да не се оперира, за да не се пробива челюстта му и да проследи как се развива тумора. „Бяхме вкъщи, беше много емоционално, имаше сълзи и буци в гърлото. Няколко дни след това заминах за Куба, където намерих истинска отрова от син скорпион. Тотално съм се абстрахирал и вярвам, че тялото ми има възможност да се справи. То е съвършен компютър”, разказва изпълнителят от дуета Павел и Венци Венц.

Заедно с приятели и колеги рапърът отпрашил за две седмици за страната на Фидел Кастро, за да снима видео към новия си хит Хавана. Докато бил там Венци чул за чудодейно лекарство, приготвено от отровата на син скорпион.

„Лекарството е изобретено от кубинец, но е много рядко и скъпо, тъй като популацията на синия скорпион е само в този район. Помолих един местен да ми помогне да се снабдя с него и той някак си успя. Започнах веднага да се лекувам с него”, разказва Венци.

И уточнява, че единствено в Куба продукта е истински – той е забранен за износ, въпреки че по цял свят, даже и у нас, се предлагат отявлени ментета на доста високи цени.

Силата на препарата бил в това, че разграждал злокачествените клетки и помагал на здравите да възстановят своята клетъчна верига. Скорпионът всъщност бил кафяв или тъмно жълт на цвят и ставал синкав само в момента, в който хапел смъртоносно.

Когато се върнал от Куба, изпълнителят на Само да поискаш си направил нови изследвания на челюстта. Оказало се, че развитието на образуванието е спряло. Пиарката му Мелани му написала имейл, в който му предложила да си направят дете.

„И като млади алтернативни хора, най-добри приятели и партньори в абсолютно всичко, с този имейл се разбрахме. Опитахме веднъж и Агуая се получи. Беше точно на Благовещение. Агуая Чанов се роди на 28 декември”, разказва Венци.

С Мелания избрали алтернативно раждане вкъщи, а Венци бил първият човек, когото бебето видяло. Дълго време с приятелката му се колебаели какво име да изберат за новородената си щерка. Единодушни били в едно – че името трябва да е на някоя муза. Така се спрели на Агуая – най-малката и най-красивата древногръцка муза.

Точно, когато бебето се родило, рапърът очаквал всеки момент да си отиде един от най-близките му хора – неговия дядо, който го е отгледал заедно с баба му. „Агуая се роди в период, в който не знаех дали да се радвам, или да съм тъжен. Но кръговратът на живота е такъв. Загубих двама от най-близките си хора от рак и имам страх от това да не мога да контролирам сегашната си опаковка”, признава рапърът.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !