Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

След раздялата с Дакота: Крис Мартин флиртува с Дуа Липа

отпечатай новината

01.07.2019 14:38 | Видян 1198 пъти

След раздялата с Дакота: Крис Мартин флиртува с Дуа Липа

Непосредствено след като стана ясно, че 42-годишният Крис Мартин и Дакота Джонсън не са вече заедно, фронтменът на групата Coldplay бе забелязан да се целува с 23-годишната Дуа Липа зад сцената на фестивала в Гластънбъри, съобщи в. Сън он сънди.

Крис и Дакота бяха заедно повече от година и половина, но двамата поеха по различни пътища, а според някои от слуховете е, че актрисата още не е готова да има деца, тъй като е насочила вниманието си върху кариерата с киното.

За Дуа Липа се знае, че съвсем скоро се бе разделила с приятеля си, но се говореше, че тя е започнала връзка с брата на Джиджи и Бела Хадид - Ануар.

Според изданието Крис Мартин не се е отделял от Дуа Липа в Гластънбъри. Тя е изглеждала много щастлива в компанията му и дори го е представила на семейството си.

Преди две години двамата певци също бяха видени да флиртуват на фестивала Гластънбъри. Крис Мартин е на 42 години. Преди Дакота Джонсън, той имаше връзки с Дженифър Лорънс и Анабел Уолис, след като приключи бракът му с актрисата Гуинет Полтроу, от която има две деца.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !