Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Приятелки ли са Иванка Тръмп и Мелания

отпечатай новината

03.07.2019 14:26 | Видян 1922 пъти

Приятелки ли са Иванка Тръмп и Мелания

Мелания Тръмп се омъжи за президента на САЩ Доналд Тръмп и така стана мащеха на Иванка Тръмп, макар че разликата във възрастта им да е по-малко от 12 години. Мелания е на 49, а Иванка на 37.

Мелания и Доналд са заедно вече повече от 20 години. Срещат се през далечната 1998 г. и се женят през 2005 г. на пищна церемония. Тогава Малания става мащеха на четирите деца на магната - Доналд Тръмп младши, Иванка Тръмп, Ерик Тръмп и Тифани Тръмп.

По времето, когато баща ѝ се събира с Мелания, Иванка е едва на 17 години. През последните 20 години обаче Иванка и Мелания често се появяват заедно на различни събития и помагат на Доналд Тръмп в изпълнение на политическите му задължения и визити. Затова естествено изниква въпросът за техните взаимоотношения.

Когато Доналд Тръмп става президент на САЩ през 2016 г., Иванка Тръмп заема поста на старши политически съветник, което означава, че често придружава Първата дама на нейните визити. И макар много хора да спекулират с отношенията им и да твърдят, че двете не се разбират, Ивана Тръмп - майката на Иванка и бивша съпруга на Доналд, е заявявала, че дъщеря ѝ "много я харесва" (Мелания).

А през 2017 г. говорителят на Първата дама заявява пред Vanity Fair, че Иванка и Мелания винаги са били в близки приятелски отношения и това продължава до ден днешен.

Интересни факти за Мелания Тръмп:

Сега Мелания е Първа дама, но преди това е била известен модел, позирала е за известни издания като Sports Illustrated, Vanity Fair, Vogue, Harper"s Bazaar и GQ.  Тя е и успешна бизнесдама, като има и собствена марка бижута.

Тя говори повече езици от всяка първа дама досега - английски, френски, немски, италиански, сръбски и разбира се, майчиния ѝ език - словенски.

След Джаки Кенеди, Мелания е втората президентша, която е практикуваща католичка.

Майката и бащата на Мелания живеят във Вашингтон. Тя има една сестра - Инес, която живее в Ню Йорк и е артист.

На 7 май 2018 г. Първата дама открива своята благотворителна кампания BE BEST, която се фокусира изцяло върху осигуряването на по-добър живот за децата.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !