Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Деми Ловато: Мерси, но няма да минавам на диета

отпечатай новината

03.07.2019 13:09 | Видян 1384 пъти

Деми Ловато: Мерси, но няма да минавам на диета

Година след като влезе в болница след свръхдоза, Деми Ловато е фокусирана върху здравето си и това да се чувства комфортно. Феновете ѝ обаче са притеснени за външния ѝ вид и тя дори получи предложение от почитател да ѝ изготви специална диета, което тя категорично отказа.

„Хей, Деми, пиши ми, за да дискутираме план за диета специално за теб“, получи коментар под своя снимка певицата, на който отвърна: „Всъщност избирам да не пазя диета и да се върна в капана на нездравословни навици и риск за менталното ми здраве, но благодаря за предложението. Много мило!“.

Ловато има дълга история с пристрастяване, хранителни разстройства и психически проблеми. През 2010 г., едва 18-годишна, тя влезе в клиника заради булимия и депресия, която самолекуваше с алкохол и наркотици.

Звездата бе диагностицирана с биполярно разстройство и след напускане на клиниката живя известно време в Лос Анджелис на място, където бе под наблюдение да не консумира алкохол.

През 2018 тя изкара хита Sober (Трезва) и призна, че се е завърнала към пиенето след 6-годишно въздържание. Месец по-късно се озова в спешното по подозрение от свръхдоза и прекара там 2 седмици преди отново да се завърне в клиника.

Преди седмица Деми сподели в Instagram, че работи по нов албум, който е много личен и ще разкрие част от нещата, през които е преминала през изминалата година.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !