Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Хари на събитието, организирано в памет на Даяна

отпечатай новината

03.07.2019 15:27 | Видян 1462 пъти

Хари на събитието, организирано в памет на Даяна

Събитието се проведе само ден след датата, на която тя щеше да навърши 58 години
Принц Хари присъства на ежегодното събитие, организирано в памет на принцеса Даяна. На този ден се връчва награда за менторство, кръстена с нейното име.

Вчера се проведе т.нар. “Diana Award National Youth Mentoring Summit”, което представлява конференция на младежки ментори, които са награждавани с приз, кръстен на Даяна. Събитието е създадено с цел да се продължи мисията на покойната принцеса. Там присъства и принц Хари, който изнесе официална реч по повода.

Той говореше за това какво важно значение има менторството и как има съвсем друг поглед над темата, откакто е станал родител. “Осъзнавам, че един ден той ще повтаря всяка моя постъпка”, визирайки Арчи, който скоро ще стане на два месеца.

“Майка ми, принцеса Даяна, беше идол и ментор за много, без да осъзнава колко много животи афектира. Но няма нужда да си принцеса или важна личност в обществото, за да си пример за подражание на някого. Всъщност е дори може би по-добре да си равен на другия”, бяха думите му, с които мотивира хората също да се насочат към менторството.


Източник: missbloom

Снимки: Profimedia

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !