Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Виктория и Дейвид Бекъм – 20 години заедно

отпечатай новината

06.07.2019 09:23 | Видян 1110 пъти

Виктория и Дейвид Бекъм – 20 години заедно

„Днес стават 20 години. Обичам те толкова много. Целувки, Дейвид“. Това написа Виктория Бекъм в Instagram. Дизайнерката сподели клип по случай годишнината от сватбата ѝ с футболиста.

Видеото показва най-хубавите моменти на двойката през годините.

Много от почитателите на Виктория я поздравиха за празника.

Дейвид и Виктория се запознават на мач на „Манчестър Юнайтед“. Връзката им не остава скрита от медиите.

Когато е едва на 23, футболистът решава да поиска ръката на своята любима, която е само с година по-голяма от него. Дава ѝ уникален пръстен с 3-каратов диамант. Според специалисти, бижуто струва близо 65 000 долара. След годежа им певицата от „Spice girls“ засвидетелства чувствата си като подарява на Дейвид гривна с 96 диаманта.

Двамата влюбени сключват брак на 4 юли 1999 г. Сватбената им церемония е в Дъблин, като на нея присъства първото им дете – Бруклин. Тогава той е едва на 4 месеца. През 2002 г. двамата се сдобиват с още един наследник – момченце, на което дават името Ромео. Три години по-късно на бял свят се появява третият им син – Крус. Двамата мечтаят за момиченце и през 2011 се ражда малката Харпър.

В свое интервю бившата спайска коментира, че не ѝ е лесно с четирима мъже в къщата, но въпреки всичко женската дума в семейството е на първо място.

През годините семейство Бекъм минава през най-различни перипетии, като медиите на няколко пъти пишат, че Дейвид и Виктория са пред развод. Въпреки всичко, двамата продължават да са заедно и отглеждат децата си с много любов.

Част от тяхната история може да бъде прочетена в „Да се научиш да летиш“ – биографичната книга на Виктория Бекъм.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !