Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бившият на Пам отрече да я е бил

отпечатай новината

08.07.2019 16:54 | Видян 1523 пъти

Бившият на Пам отрече да я е бил

Памела Андерсън няма късмет с мъжете и изглежда попада все на такива, които я ползват за боксова круша. Звездата наскоро се раздели с поредния мъж в живота си – футболиста Адил Рами – обяснявайки, че той упражнявал физическо насилие над нея.

По думите на блондинката спортистът веднъж „смачка и двете ми ръце“ по време на скандал. Рами е категоричен, че това са измислици и обяви думите ѝ за „отвратителни“.

„Ще го кажа просто и ясно, повтарям, че няма да коментирам детайли относно връзката си с Памела. Мога да кажа, че тези обвинения в насилие са абсолютно измислени и няма да ги подмина просто така“, написа в социалната мрежа на френски звездата.

51-годишната силиконова блондинка сложи край на 2-годишната си връзка миналата седмица, определяйки времето си с Рами като „голяма лъжа“.

Заради думите ѝ, които го изкарват насилник, футболистът бе отстранен като посланик в борбата с домашно насилие на благотворителната организация Solidarité Femmes – решение, което той сподели, че уважава, но което го натъжава.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !