Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алисия и Николета купонясват на Слънчака

отпечатай новината

10.07.2019 15:28 | Видян 2826 пъти

Алисия и Николета купонясват на Слънчака

Лятото е в разгара си, а най-популярните звезди на българския шоубизнес предпочитат да го прекарват в Слънчев бряг. Традиционно комплексът е притегателна точка за известни красавици, а социалните мрежи изобилстват от техни снимки по плажовете и клубовете.

Две от тях обаче предизвикаха истинска сензация и вълна от коментари. Алисия и Николета се забавляват на едно и също място. Изненадващите заглавия се появиха, след като двете публикуваха снимки, на които видимо купонясват в луксозен морски клуб. Очевидно те залагат на класните места и не се смущават, че това би довело до нови вестникарски заглавия. Снимките са правени в интервал на няколко дни, а Алисия и Николета изглеждат изключително секси. И докато Ни Ло е с голяма компания, фолк певицата позира сама. Това повдигна и серия от въпроси, кой е тайнственият и придружител.

Като магнит за мъжете пък действат плеймейтките Нора Недкова и Ася Капчикова. Те също често могат да бъдат забелязани във вип зоната на клуба. Топ готвачите Андре Токев и шеф Шишков отново избраха популярния роден курорт за своите летни ваканции.

И докато рап звезди като Ицо Хазарта и 100 Кила традиционно окупират сцената на клуба, то техни колеги от фолк жанра нямат нищо против да се забавляват на музиката им. Тази събота с голяма компания се забавляваше тийн идолът Галин, който традиционно прекарва своите лета в Слънчев бряг.

Тепърва много звезди ще атакуват курорта, защото в следващия месец той ще бъде домакин на грандиозни партита. С най-голям интерес се очакват изявите на световноизвестните Mahmut Orhan, Crazibiza, Consoul Trainin и Liva K.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !