Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Адреналинката Яна с различни бащи на втория си син

отпечатай новината

11.07.2019 12:19 | Видян 2224 пъти

Адреналинката Яна с различни бащи на втория си син

Бившата адреналинка от Господари на ефира Яна Христова отново е в епицентъра на скандал и пак драмите й са свързани с бившия й съпруг – дизайнера Ивайло Леков.

Двамата са разделени от десет години, но все още са съпрузи по документи. Той се крие от съда и тя не може да се разведе с него. По тази причина бившият й мъж се води татко на второт й момченце Даниел, което се роди в края на май.

31-годишната танцьорка още през пролетта започна дело за прекратяване на гражданския си брак. През април то беше отложено заради неявяването на 42-годишния Ивайло и съдията даде срок от три месеца, за да може той да бъде открит и да му връчат призовка.

През това време блондинката роди син, който се води по документи дете на Леков, тъй като двамата все още имат брак, пише Галерия.

Биологичен татко на бебето обаче е новият приятел на блондинката Петър, за когото се знае, че е спортист.

На 1 юли Ивайло отново не се появи в съда. Драмите на Яна с бившия й мъж не са от вчера. От десет години тя е в непрекъснат конфликт с Леков, който е баща на първия й син – десетгодишния Емил.

Бившата адреналинка спечели правата над детето си, но на практика то продължава да живее с баща си. По последни данни блондинката не е виждала момчето повече от година.

„Всеки ми дава съвет да се обърна към съответните органи. Всичко, което е зависило от мен и моите адвокати, е направено, но резултат няма“, жалва се Яна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !