Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

За бг чадъра, бг ритника и бг Фолксвагена

отпечатай новината

12.07.2019 14:00 | Видян 1216 пъти

За бг чадъра, бг ритника и бг Фолксвагена

Навремето българският чадър всяваше респект в света, днес се подсмиваме на цифроманията на български плажни концесионери - о.з. силоваци от групировките.

Навремето Бай Тошо викаше: "Ако бЕЕме стрелЯли по Папата, щЕЕме да го убиемЕ", а сега за срам на бойната ни нация хотелиер опитва да ритне туристка от Израел и "сам пада в него".

Навремето Русия ни ревнуваше заради връзките при соца със Западна Германия, сега врътнахме номер на Меркел  и й бутнахме схемата за топпозициите в ЕС, тя тресна вратата  в лицето на премиера Борисов и заводът на Фолксваген, дето той уж го беше уредил, отиде при комшиите в Турция.

Катар ни бил виновен, пък уж и там бяха първи приятели на Бате - заведе им на крака целия си кабинет, един министър даже така изгорЕ, казано в стила на премиера, че изпадна от схемата и сега е обвиняем общински съветник. А не е ли виновен Цветанов, че като безработен този път не си купува 6 апартамента като миналия, ами го кара частен шофьор с високопроходим новичък...

Фолксваген, докато жената на Цецо си яха БМВ-то, а дъщеря му - току-що придобитото Мини - обща стойност на гаража четвърт миилон. Ама нали си беше дал и последния лев, та влязъл и в кредити за прословутия апартамент от Гейта? Дето е невинен по него, както по всички други досегашни обвинения.

Шегата настрана, само проследете колко държавни институции си накупиха Фолксвагени при Борисов 1,2,3 - от парламента надолу до Фонд Земеделие при Порожанов, и на каква многомилионна стойност. Колко ли сме сгафили, за да им дадем толкова, пък те да ни се подиграят в очите.

Тъжно е без Цветанов, страЩно е!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !