Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един...

Драматични ситуации, колекционерски истории и 100 точки...

Фестивалът за илюстрация и графика с...

Четвъртото издание на Фестивала за илюстрация и графика...

Дует Мания честват 20 години на сцена със спектакъл

отпечатай новината

15.07.2019 13:43 | Видян 828 пъти

Дует Мания честват 20 години на сцена със спектакъл

Eдин от популярните български поп дуети - Мания, ще отпразнува 20 години на сцена с голям концерт-спектакъл на 10 октомври в клуб Music Jam. Сестрите Даниела и Юлия ще отбележат своя юбилей с двучасов лайв, сценография, мултимедия и много изненади.

Желанието на двете е да споделят празника си както с всички почитатели на българската музика у нас, така и с най-големите звезди на родната поп сцена и техни близки приятели. Юбилейното събитие ще събере на една сцена популярни изпълнители и музиканти като Орлин Горанов, Янка Рупкина, Орлин Павлов, Акага и още много представители на българския шоу бизнес.

Специално за шоуто от САЩ ще пристигне и Слай Джералдс – бас-китарист, певец и автор на песни, споделял една сцена с музикални гиганти като Боб Дилън, Ал Грийн, Масео Паркър и легендарния Ричи Хевънс.

Гостите ще чуят най-големите хитове на сестрите от Мания, оглавявали през годините музикалните класации у нас - Не искам, не мога, Светът е за двама, Песента на щурците, Не е истина, Дъжд от любов, Хладни очи и други.

Билетите за събитието са на цена 20 лв., а VIP пропуските са на цена 35 лв.. Вече могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и на място в Music Jam.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !