Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Николета теши Андреа за раздялата с Кубрат

отпечатай новината

15.07.2019 16:14 | Видян 3130 пъти

Николета теши Андреа за раздялата с Кубрат

Николета Лозанова се захвана с тежката задача да утеши Андреа, която загатна за край на връзката си с Кубрат Пулев.

В петък певицата написа в инстаграм криптирано съобщение. "Твърде млада съм, за да се омъжа и твърде голяма, за да играя детски игри - наслаждавам се на необвързания си живот". Още по-сериозна тежест на съобщението даде емотикон „вдигнато палче“ от страна на блондинката на конкретен въпрос дали е приключила с Пулев.

Добрата дружка на Андреа – Николета Лозанова веднага се притече на помощ. Тя веднага показа своята подкрепа със сърчице и вероятно е провела личен разговор. Двете се сдушиха през последните няколко години и са неизменно заедно по светски събития.

В ранните неделни часове Андреа изненадващо изтри съобщението, което разбуни духовете. Близки до Андреа разкриват пред България Днес, че думите й са ядосали Кобрата. Той обича да контролира всичко около доста по-младата си половинка.

„Всичко около радялата е силно преувеличено. Те са имали тежки моменти, свързани най-вече с многобройните пътувания и отсъствия на Кубрат заради тренировъчни лагери и участия в мачове. Тя дори го придружи на изслушването в САЩ и му оказа сериозна подкрепа около случая с Джени Суши. Има голяма вероятност двамата да преодолеят различията“, споделят близки до двойката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !