Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Александра Сърчаджиева неузнаваема в Игри на волята: България

отпечатай новината

16.07.2019 09:00 | Видян 2581 пъти

Александра Сърчаджиева неузнаваема в Игри на волята: България

С изцяло променена визия, Александра Сърчаджиева ще даде старт на мащабния формат на NOVA - Игри на волята: България. Зрителите скоро ще видят как актрисата влиза в първото си необикновено приключение. В продължение на 72 часа тя участва в снимките на промоционално видео към екстремното състезание. Различна и решителна, Александра се гмурка в морето, изкачва планини, язди кон, търси съкровища… и какво ли още не!

“Като водеща, аз бях първата, която преживях сериозно предизвикателство в това уникално състезание! През следващите месеци и участниците в „Игри на волята: България“ ще усетят този адреналин. За пореден път се убедих колко красива е България. Снимките за промо клипа ме отведоха до прекрасни места из цялата страна”, споделя Алекс.

Режисьор на ефектното видео е Валери Милев, познат с работата си в култови продукции и с едни от най-обичаните български артисти. Той признава, че част от сцените са много екстремни и се налага използването на дубльор, за да се гарантира сигурността на Алекс.

Най-новият формат се очаква в ефира на NOVA тази есен, но снимките му започват след броени дни на родното Черноморие. Група смели българи ще се изправят в битки за надмощие и територия, преминавайки през различни изпитания за духа, ума и тялото. За тях предстои приключение, което никой в България не е изживявал. На финала един от участниците ще спечели и 200 000 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !