Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Гущерови на почивка във Венеция

отпечатай новината

16.07.2019 13:19 | Видян 1790 пъти

Гущерови на почивка във Венеция

Младото семейство Гущерови, които този месец отбелязват троен празник, заминаха за Венеция, където да се отдадат на релакс и да освежат сетивата си с нови гледки и преживявания.

На 1 юли Светлана и Християн празнуваха първата годишнина от сключването на граждански брак, а госпожа Гущерова номер 2 получи огромен букет от 300 рози.

Преди година на 12 юли пък семейството организира пищно сватбено тържество в столичен хотел навръх рождения ден на младоженеца. За личния си празник Светлана публикува серия снимки от купона.

Сега младите родители, които наскоро се сдобиха с дъщеричка, са във Венеция. Госпожа Гущерова публикува стори в личния си профил в Инстаграм, на което отбеляза, че семейството е заложило на безкомпромисен лукс в 5-звезден хотел.

Не става ясно дали двойката е на романтично пътешествие или им прави компания им малката им дъщеря Анелия-Добромира, която все още не е навършила 5 месеца.

Наскоро Светлана отговори на въпроси на фенове и приятели в Инстаграм. На въпрос как успява да съчетае постоянните пътувания с отглеждането на бебето, Гущерова отговори, че не пътуват чак толкова много, а и бабите помагат.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !