Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ким Катрал: Никога повече няма да се снимам в Сексът и градът

отпечатай новината

18.07.2019 10:54 | Видян 1599 пъти

Ким Катрал: Никога повече няма да се снимам в Сексът и градът

Актрисата Ким Катрал, прочула се с ролята на палавата Саманта Джоунс в култовия сериал „Сексът и градът“, тушира слуховете, че е съгласна да участва в трети филм от поредицата.

62-годишната звезда е категорична, че никога повече не би се включила в продължение на сериала. Причината – някои от колегите й не са добри хора.

„Никога не бих се завърнала. Не е за мен. Живота ни учи на много, като аз научих, че трябва да работя с добри хора и да се забавлявам“, сподели пред медията Mail Online тя.

Припомняме, че в началото на годината анонимен източник заяви, че в момента се водят преговори за трета лента от франчайза. Наскоро Ким захапа колежката си Сара Джесика Паркър.

„Майка ми днес ме попита: Кога Сара Джесика Паркър, тази лицемерка, ще те остави на мира?

Фактът, че постоянно ме споменаваш, е болезнено напомняме колко злобна беше преди, а и сега. Нека ти изясня нещата, ако още не си ги разбрала. Ти не си част от семейството ми. Не си ми приятелка. Така че за последен път ти казвам – спри да експлоатираш семейната ни трагедия, за да се преструваш на добър човек“, написа в Инстаграм Катрал, малко след смъртта на брат си Крис.

Екранната Саманта обаче не пропусна да благодари на Синтия Никсън за подкрепата след  кончината на Крис.

Източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !