Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Кейт Бекинсейл вае тяло с йога и кардио за снимки в България

отпечатай новината

18.07.2019 12:27 | Видян 983 пъти

Кейт Бекинсейл вае тяло с йога и кардио за снимки в България

Да съчетава балансираните упражнения на йога с интензивно кардио, включващо бягане по немоторизирана пътека, коремни преси и клекове – това представлява тренировъчният режим на британската звезда Кейт Бекинсейл, с който тя се подготвя за снимките на Jolt в България. Бившата муза на комика Пит Дейвидсън работи върху фигурата си всяка сутрин, поне шест дни в седмицата.

За да е готова за по-натоварващите физически сцени, актрисата се е доверила на личен треньор, по чийто съвет тя включва в иначе вегетарианското си меню риба и пиле, когато загрява за снимки на екшън. Междувременно звездата зарадва последователите си в социалните мрежи и със забавно видео от фитнеса, където тренира вдигане на тежести, а зад нея за фон е разположена тоалетна чиния.

Клапата на Jolt вече щракна, като в понеделник бе първият снимачен ден на заглавието. Камерата ще се върти, както у нас, така и във Великобритания. Въпреки това екипът, включително и режисьорката Таня Уекслър, бяха в София още преди седмици в подготовка за заснемането на продукцията. Тогава те останаха очаровани от българската кухня, като особено впечатление им направи ястието пълнен петел с лютив сос.

Според  редица чуждестранни медии Бекинсейл също вече се е разходила на българска почва. Освен с изваяни мускули, от големия екран тя ще впечатлява и с чисто нова визия… или поне прическа. Специално за Jolt , актрисата ще дебютира в отбора на блондинките, като най-вероятно ще използва перука за това. Измежду засилените тренировки и подготовката за снимките, звездата от „Подземен свят“ все пак намери време да се отдаде на другата си страст – тениса, като изгледа финала на Уимбълдън в компанията на своята майка.

Припомняме, че очакванията са Jolt да даде терен за изява и на родни каскадьори, предвид високоадреналинния характер на сюжета. В специална академия в „Ню Бояна“ експерти ще обучават ентусиасти да влязат с юмрук и експлозия в киното, като първият двуседмичен курс ще стартира на 19 август. Самият филм пък ще се фокусира върху  героинята на Бекинсейл в опита й да отмъсти на хората, отнели живота на мъжа, в когото тя е била влюбена, като за целта използва малки количества ток. Това, докато всъщност тя се озовава в ролята на главен заподозрян пред органите на реда. „Ще се смеете до болка“, предупреждава пък режисьорката на заглавието, обединила усилия за проекта със сценариста Скот Уоша.


Източник: monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !