Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Деси Радева проговори за враговете си

отпечатай новината

18.07.2019 17:15 | Видян 1998 пъти

Деси Радева проговори за враговете си

Президентът Румен Радев си освободи деня заради 50-годишнината на съпругата си Десислава, която тя чества на 9 юли.

Личният повод на първата дама се падаше във вторник, а държавният глава не успя да изчака най-близкия уикенд, за да й направи изненада за празника. От съображения за сигурност обаче Радеви не пожелаха да споделят къде точно са отпразнували 50-годишнината на Ген. Деси.

Близки до президентското семейство издават само, че атмосферата била романтична, а държавният глава  не подарил на любимата си вещ, а преживяване, каквато е дългогодишната им традиция.

Макар Десислава да не получи официални честитки от нито един високопоставен човек в държавата, а само от приятели, съученици от Бургас и бивши колеги, тя не пропусна да изкаже трепетите си около юбилея в личния си профил във Фейсбук:

„Благодаря! На истинските приятели, на мнимите приятели, на ласкателите. На откровените, на лицемерните, на враговете си. На коментаторите, сеирджиите и наблюдателите. Научихте ме на много през моите 50 години. Дай Боже, да продължа с ученето още дълго време! Благодаря и на медиите! Искрено се изненадах от милото отношение. Всички вие бъдете здрави и верни на себе си! И... както пеят „Аеросмит“ - животът е пътуване, не крайна точка. Нека пътуваме! Най-вече към себе си“, цитира „Ретро“.

Обръщението й този път не бе придружено от рок евъргрийн, макар да е всеизвестно, че този стил музика е най-близък до сърцето й, а от песента на Каналето и Ку-ку Бенд – „Приятели, издадена през 1995 г. в албума „Жълта книжка“.

Музикалният избор на Десислава не е случаен, тъй като известно време тя е работила в екипа на същото предаване, като е била лична секретарка на Слави Трифонов.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !