Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Венета Райкова пребори страшна болест

отпечатай новината

19.07.2019 14:15 | Видян 1737 пъти

Венета Райкова пребори страшна болест

Венета Райкова призна, че в продължение на 30 години се борила с рядка диагноза, която нито един лекар не успял да уточни, още по-малко пък да открие и да ѝ приложи подходящо лечение.

Краят на Венетините мъки започнал миналата година, когато тя случайно се запознала с младия специалист Стивън Нинов. Той единствен успял да я отърве от нечовешкото главоболие, което я тормозело ежедневно почти през целия ѝ съзнателен живот. Докато негови колеги я плашели със страховити термини и предположения за тумори, той успял да я изцери даже без лекарства.

„Искам да му благодаря отново и да му пожелая да е жив и здрав, както съм аз благодарение на него! Често отивам в клиниката направо в „насипно“ състояние и си тръгвам след минути без болки! 30 години страдах от много силно и нетърпимо главоболие, два пъти са ми правили ЯМГ и не са откривали причината, а той за две минути ми го излекува без хапчета, мазила или рехабилитации! Успя да ми премахне и болките в кръста, в гърба и куп други! Методът, по който работи, е уникален. Той е чудодеец“, казва Райкова за доктора, който я спасил, цитира „Ретро“.

Откакто се върна на екран, за да води „Папараци“ след дългогодишното отсъствие заради свалянето на култовото ѝ „Горещо“, скандалната блондинка сподели, че се е отървала и от паническото разстройство, заради което пиеше системно антидепресанти. То я застигнало през 2016 г., когато изгоряла с много пари след фалита на ТВ7 и осъмнала безработна без никаква подготовка.

В същия момент се развиваше и съдебната ѝ битка с Юксел Кадриев, който успя да я осъди, да наложи запор на апартамента, в който Райкова живее със сина си, и в крайна сметка я одруса с десетки хиляди левове.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !