Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Приянка Чопра-Джонас става на 37

отпечатай новината

19.07.2019 15:46 | Видян 2241 пъти

Приянка Чопра-Джонас става на 37

През последните години Приянка Чопра-Джонас се утвърди като звезда от висок ранг в Холивуд. Благодарение на главната ѝ роля в сериала Куантико, тя се превръща в първата актриса от Южна Азия, която е начело на американски проект.

Но славата ѝ е не само от актьорската игра. Тя печели конкурса Мис Свят през 2000 година, когато е само на 18, след което развива добра кариера в Боливуд. Докато снима Куантико, Приянка се занимава с проблеми, които засягат образованието, глада и борбата за женски права.

Актрисата попада в класацията за 100-те най-влиятелни хора на списание Time, а компания ѝ правят Марк Зукърбърг, Леонардо ди Каприо. Приянка Чопра е близка приятелка с Меган Маркъл и беше един от гостите на сватбата ѝ с принц Хари през май.

Тя  се омъжи на няколко пъти за певеца Ник Джонас, а връзката им предизвика огромен интерес още в началото. Двамата се запознават на парти, а след това започват да общуват в Инстаграм и решават, че е време да се срещнат на живо.

Веднага се харесват и започват връзка, която не крият от обществото. Не след дълго двамата вече са сгодени, а няколко месеца след това вдигат и сватба в Индия, след това и в Америка.

Детството на Приянка преминава в постоянно местене от град в град, тъй като родителите ѝ са лекари в индийската армия. Когато се установяват в Бостън, актрисата е в 10-ти клас и се налага да посещава американско училище. В интервю, тя признава, че често е била обект на подигравки заради потеклото си.

След това тя се връща в Индия и заради красотата си момчетата започват да я преследват. Това кара баща ѝ да сложи решетки на прозорците вкъщи, за да не може дъщеря му да бяга в късните часове на нощта.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !