Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Владо Карамазов мина на жени

отпечатай новината

22.07.2019 15:33 | Видян 2321 пъти

Владо Карамазов мина на жени

Владо Карамазов, за когото от години се шушука, че си пада по мъже, в последно време май е залитнал сериозно по представителка на нежния пол. Въпросната дама е изключително красива и интересна, но за лош късмет е омъжена. Тази подробност обаче не била в състояние да озапти романтичните чувства на звездата, твърдят източници на Уикенд.

Актьорът от няколко месеца упорито търсел компанията на красива брюнетка със зелени очи, която много прилича на Анджелина Джоли, твърдят хора от неговото обкръжение. Първоначално те смятали, че между двамата има само чисто приятелство, тъй като отдавна се носи слух, че звездата от Дяволското гърло и Откраднат живот предпочита компанията на своя пол.

Наскоро дори се разчу, че е бил в близки отношения с известен столичен лекар, а Уикенд пръв огласи тази любопитна информация. Зад гърба си обаче Владо има и няколко връзки с жени, които доказват, че не отказва и тяхната компания, стига да успеят да го заинтригуват.

Стройната брюнетка, по която май сериозно е залитнал, е точно такъв случай, коментират хора от Народния театър, където Карамазов има най-много представления. Хубавицата, която е на път да го вкара в правия път в любовта, на външен вид била изключително женствена и нежна, но притежавала и доста качества, типични за мъжете – била много силна физически, смела и си падала по екстремните спортове. Всичко това определило нейната професия – водолаз.

Както е известно, гмуркането от години е страст за Владо и той открил в зеленооката красавица сродна душа, с която по цял ден можел да обсъжда особеностите на подводния свят и водолазната екипировка. Освен това и двамата харесвали високите скорости и били пристрастени към своите мотоциклети, така че не им липсвали общи теми за разговор.

Увлечението на актьора по подводничарката изпълнило близките му с надежда, че най-после ще се определи в любовта и дори може да се замисли за семейство и деца. За съжаление, дамата, грабнала неговия интерес, от няколко години е омъжена. Затова поставяла ясна дистанция между себе си и Карамазов с обяснението, че са „само приятели”.

Говори се обаче, че напоследък тя прекарвала много повече време с актьора, отколкото със съпруга си. Дали ще се поддаде напълно на чара на звездата и ще изостави официалната си половинка, поне засега не може да се каже. В театралните среди смятат, че подобен сценарий не е изключен, тъй като от години връзката със съпруга ѝ била по-скоро делова, отколкото романтична. Двамата нямали деца, така че заедно ги задържали единствено общите финансови интереси.

Това не е първото увлечение на Карамазов по запалена подводничарка. Единствената жена, с която до момента той е демонстрирал близост на публично място, също е запалена по гмуркането. Това е Мария Радославова – художничка, която се преквалифицира в професионален гмуркач.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !