Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Гери-Никол вае фигура с Фотошоп

отпечатай новината

23.07.2019 10:03 | Видян 1648 пъти

Гери-Никол вае фигура с Фотошоп

Гери-Никол ударно отслабва, но не можем да констатираме дали спортуването и здравословния й хранителен режим отчитат по-голям резултат, или използването на Фотошоп.

Въпреки че е предприела реалистични мерки за сваляне на излишни килца, Гери не пропуска да покаже перфектно тяло и на снимки, които за тази цел солидно е обработила с Фотошоп.

На последните й кадри варненката е облечена в светлосин топ, тип горнище на бански, и пола с висока талия в същия цвят, прилепнала по тялото и стигаща до коленете й, пише ХотАрена. Певицата изглежда секси, но ако зуумнем фотосите, то ще видим, че Герито е стеснила талията си.

Ще познаете белезите на Фотошопа от изкривените орнаменти върху камината.

„Не знам как ви минава през ума, че с този външен вид ще впечатлите хората. Вземете се стегнете малко. На нищо не приличате“, „Тая пак се кълчи като скумрия“, „Боже, Боже, ти си за лекар бе дете, на какво си се направила, направо си ужасна, как може зорлен да се правите на маймуни?“, „Мале, приличаш на чорап“, „Гери, един съвет... Не прекалявай много с фотошопа, защото на огледалото зад теб си личи, че си използвала“, „Пак ли тая стойка тип патица“, са само част от коментарите под въпросните снимчици на Гери-Никол.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !