Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Звездите се забавляват на тузарски партита

отпечатай новината

23.07.2019 16:15 | Видян 1196 пъти

Звездите се забавляват на тузарски партита

Силно, звездно присъствие разтърси тузарския Bedroom beach. Мария, Галена и Алисия бяха само част от популярните личности, които избраха да се забавляват и този уикенд в Слънчев бряг. Стилни, красиви и в перфектно настроение, те бяха гости на първото от поредицата грандиозни хаус партита на плажа.

Специално, заради него у нас пристигна един от топ артистите на остров Миконос - Dj Liva K. Медиите в Гърция го определят, като абсолютна сензация, а присъствието му Слънчев бряг е гаранция, че българската клубна сцена е на световно ниво. Хиляди станаха свидетели на един епичен уикенд, в който зад пулта на клуба застана и Adriano Magone.

Когато става въпрос за Disco & Djing - Magone е истински авторитет. Перфектният диджей, който използва удивителна техника за изграждане на 5 часови, невероятни сетове. Magone е съвременен маестро, който връща вкуса и възбуждащата атмосфера на Real Djing - истинско удоволствие за любителите на танците.

Този уикенд е запазен за любимците на българската публика - Dj Mascota и Crazibiza, които ще поставят началото на истински клубен маратон. На 26 юли (петък), ще се състои култовото парти  "Inmotion Day&Night". Зад това име стоят - Dj Mascota, D-trax, Milen Yanev, MC P и MC MICKEY. През деня, те ще пускат над 2 часа музика, от 16:00 до 18:00 часа, а началният час на вечерното събитие е 23:00 часа. Crazibiza ще бъдат зад пулта в събота вечер, като ще продължат, да пускат музика и на дневното парти в неделя, на 28 юли. Кулминацията на сезона, се очаква да бъде  бутиковото шоу на Васил Надейнов.

Вечерта на 1 август ще бъде паметна за феновете на звездата, които ще имат отново възможност, да присъстват на негов концерт, на самия морски бряг. Това се случва, само месец и половина, след като Лили Иванова изнесе грандиозен спектакъл на същата сцена.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !