Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Вечната вражда между Тайра Банкс и Наоми Кембъл

отпечатай новината

24.07.2019 09:15 | Видян 1470 пъти

Вечната вражда между Тайра Банкс и Наоми Кембъл

Като първата чернокожа звезда в модната индустрия, Наоми Кембъл се притеснявала от появата на Тайра Банкс като следващия топ модел на тяхното време.

Това разказва Тайра Банкс, днес, когато и двете с Наоми са преуспяващи модни икони. За съжаление, тя споделя, че и до този момент още нямат най-добрите отношения.

“Разбирам я, тя беше първата жена от този етнос, която да стане известна като модел, а аз бях новото момиче, учило за модата от списанията в библиотеката и качило се на самолет за Париж”, добавя Тайра.

Въпреки това тя се е чувствала много застрашена по време на началото на кариерата си, защото Наоми изглежда винаги е опитвала да я саботира.

“Хората не знаеха, че след всяко шоу в началото на кариерата ми в Париж се прибирах и плачех цяла вечер, защото жената, на която се възхищавах ме искаше вън от играта”, призна си моделът.

Сега, когато от тогава са минали много години, разбира защо се е държала по този начин Кембъл, но все още й се иска да е можело да се подкрепят една друга в индустрия, в която и за двете е било много трудно да пробият.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !