Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Варна Мези със Сигнал, Ивана, Тита и Годжи

отпечатай новината

25.07.2019 13:40 | Видян 1509 пъти

Варна Мези със Сигнал, Ивана, Тита и Годжи

Популярният български фестивал Мези продължава своя тур и след като превзе Бургас ще зарадва публиката във Варна от 26 юли  до 1 август със селекция на едни от най-обичаните родни и чужди музикални звезди.

Дни преди събитието, локацията му се пренесе от Пантеона на Морска градина на Морска гара, като добрата новина е, че събитието се удължава от пет дни на седем.

Тон за забава ще даде най-напред поп лолитката Тита. Тя ще представи на живо своите хитове, сред които и най-новата си песен Първа среща, която е само на месец. Мези ще продължи традицията си да задоволява всеки музикален вкус и на 27 юли сцената ще е за Ивана и бендът й.

“Нищо хубаво не е забравено“, сподели неотдавна звездата по време на друга от изявите й на фестивала на балканската скара и хубавата музика. Тя разказва, че тези концерти са я върнали във времето на големите турнета, които преди години правеше с колегите си в Пайнер.

Шампанско и сълзи, Като на 17, Последна чаша, Дъжд от Рози, Ах, тези пари и сега успяват да събудят същите силни емоции, както във времето на своето появяване.

“Явно хората и днес търсят истинската музика, хубавата мелодия и стойностния текст в песните“, категорична е певицата. Само след няколко дни за Ивана и колегите й от бенда, предстоят нови срещи на концертната сцена с феновете.

Музикалната палитра на Варна Мези ще продължат Годжи на 28 юли и сръбската звезда Бобан Здравкович, който ще завладее сцената на 29 юли. На 30 юли фестивалът е поверен в ръцете на гръцкия изпълнител Аристос Константину, а на 31-и гвоздеят са рокаджиите от Сигнал. На 1 август събитието ще завърши с лайв на обичаната Нели Петкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !