Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Андреа от 3 години кръшкала на Кубрат

отпечатай новината

26.07.2019 16:15 | Видян 6318 пъти

Андреа от 3 години кръшкала на Кубрат

Най-вероятно раздялата между най-известния ни боксьор и най-известната ни поп фолк певица е окончателна. Истината е повече от изненадваща, дори шокираща, научи ексклузивно HotArena.

Краят на една 12-годишна любов приключва с гръм и трясък. Краят слага Кубрат Пулев – боксьорът, който искаше деца и сватба от певицата Андреа. В последните си интервюта той сподели, че е поставял ултиматум на блондинката за това.

Тогава всички се чудеха защо тя не желае да има наследници на 32-е годишна възраст, при това от мъж със стабилен доход, с който имат дългогодишна любов.

Повечето хора мислиха, че може би причината е нейната кариера, но тя напусна със замах Пайнер. Започна да гради международен професионален път и през по-голямата част от времето си тя прекарваше в различни държави, както и Кубрат, поотделно, всеки зает със своите задължения.

Андреа беше известна с моногамността си и вярността си към Пулев. Никога не е плъзвал слух, че тя му е изневерявала или че изобщо това може да се случи някога. Истината обаче се оказва съвсем друга.
 
Кобрата е категоричен, че никога повече няма да бъде с тази жена, за която е вярвал, че е пример за подражание. Изневяра стои в основата на тяхната раздяла и тя идва от страна на Андреа.

Последните седмици хората съжаляваха певицата и я подкрепяха, а Пулев беше най-черният! Спрягаха го с 22-годишна красавица, за която той дори не пожела да изкоментира „този нелеп слух”! И уж миловидната въртиопашка Андреа е била вярна половинка на боксьора, но през това време е имала 3-годишна интимна връзка със световно известен изпълнител от Украйна.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !