Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вижте как Биляна дразни Валери

отпечатай новината

29.07.2019 10:48 | Видян 1267 пъти

Вижте как Биляна дразни Валери

Биляна Дол, бившата половинка на Валери Божинов, не спира да го провокира. Сексапилната сръбкиня от известно време насам постоянно бълва свои разголени снимки. Биляна се показва в най-различни пози и скандални тоалети, които не прикриват кой знае колко от тялото й.

Пред България Днес запознати коментират, че 44-годишното коте все още таи дълбоки чувства към българския нападател. Биляна иска по всякакъв начин да накара Валери да ревнува.

Двамата се разделиха миналия месец, когато брюнетката обяви, че причина за това са нагоните на Божигол към жените. Доста изненадващо двамата бързо затоплиха отново отношения и дори се заговори, че са в процес на сдобряване. Това не пречи на палавата сръбкиня да си играе с Валери, като демонстративно показва дупето си в социалните мрежи.

"Засега не мога да кажа нищо... времето ще покаже дали ще се съберем с Валери. Като цяло той е един много добър и качествен човек", заяви ексклузивно Биляна пред България Днес преди няколко дни.

Това стана малко след рождения й ден, за който тя получи поздрави от Валери. Бившият български национал гарнира пожеланията си със сърчица, а той се обърна към вече бившата си половинка с "котенце".

Слез разлъката сексбомбата замина да се теши в испанския курорт Марбея. Валери от своя страна тренира с Ботев (Враца), където се очаква да продължи кариерата си, след като бе освободен от Левски.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !