Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ричи Известното удари дъното

отпечатай новината

31.07.2019 09:48 | Видян 1971 пъти

Ричи Известното удари дъното

Мистър София 2018 и участник в последния сезон на ВИП Брадър – Ричард Величков, който стана за смях пред цяла България с желанието си да стане известен на всяка цена, не спира да копае славно пътя си към тоталното дъно.

За целта той използва момичета, които публично са признавали, че са болни от булимия, непълнолетни девойки и млади мацки, които тежат по природа не повече от 40 килограма, за да рекламират продукта му за отслабване Липовон, който е доста съмнителен и нямал нищо общо с оригиналния продукт, познат в световен мащаб.

Дори докато беше в къщата на Големия брат се понесе слух, че артикулът за топене на мазнини е животозастрашаващ, пише ХотАрена. И не само - не едно или две момичета, които са се заблудили да си закупят „нещото“ на Ричард, дори в момента се оплакват, че получават нереално сърцебиене при употребата му.

Потребители сигнализираха Инстаграм страницата Therealsfw2, че Липовон е забранен за лица под 18 години, но Ричард Величков не само че казва на такива мацки, че не е опасно да го пият, въпреки че не са на подходящата възраст, но и ги използва да рекламират продукта.                                            

Друг пример, че с тази гадория за вталяване не се отслабва и че рекламните му лица са слаби не благодарение на Липовона, е Михаела Варошкина, участничка в последния сезон на InstaQueen.

Именно в бюти-риалити формата Михаела призна пред аудиторията, че страда от проблем, за който досега не е посмяла да разкаже на никой. А именно – че е развила булимия, вследствие на множество подигравки относно предишния й едър външен вид.

Ричи се възползва да заблуждава и чрез и влогърката Никол Бутева, която по природа е с фигура на детенце и тежи не повече от 30-40 килограма с напикани гащи.

А вие помнете, че инфлуенсърите за пари са готови да рекламират най-вредните и опасни за хората неща. Това, че харесвате тези лица не бива да ви заблуждавате, че продуктите, които ви пробутват, в действителност вършат някаква полезна работа и че непременно трябва да им се доверите и да ги купите.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !