Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Блатечки гасне по бившата си

отпечатай новината

31.07.2019 13:36 | Видян 2506 пъти

 Блатечки гасне по бившата си

Всеки божи ден през последната половин година актьорът Асен Блатечки си посипва косите с пясък, затова че е оставил бившата си жена Катерина Горанова и дъщеря си заради моделката Диляна Попова. Това твърдят пред „Галерия“ източници от театралните среди, на които Блатечки признал колко нещастен се чувства с Диляна.

Двамата постоянно се карали, били като куче и котка и никой не отстъпвал. Докато Катерина дълги години покорно проявявала разбиране към трудния характер на Асен, Диляна след всеки скандал грабвала детето и се изнасяла от дома им. Близки до актьора разказват, че се е случвало със седмици да не вижда сина си Борил, тъй като Попова му била обидена и не си вдигала телефона.

Именно след подобен скандал двамата се разделиха малко след раждането на Борил.

Тогава Блатечки поиска прошка от Горанова и отново заживяха заедно, но явно някои рани никога не зарастват. Режисьорката така и не успя да преглътне изневярата и унижението и с Асен се разделиха окончателно.

От началото на тази година Блатечки и Диляна отново се събраха, но трудно мелят брашно заедно. За сметка на това пък Катерина, която вече има нова връзка, цъфти от щастие и изглежда невероятно.

Тези дни „Галерия“ се сдоби с нейна снимка по бански, на която режисьорката демонстрира перфектни форми от красив гръцки плаж. Катерина е дори по-слаба от дъщеря си Катя, която е едва на 18 години. А според някои бившата на Блатечкидори надминава по хубост и сексапил с топ модела Диляна Попова.

„Явно новата любов й се отразява доста добре“, коментират нейни близки. Както „Галерия“ писа, Горанова има сериозна връзка със свой доста по-млад колега от театралните среди.

С гаджето си в момента на почивка в Кавала заедно с дъщерята на Блатечки – Катерина. Миналия месец пък я заведе на екскурзия в Рим.

Горанова и Асен живееха на семейни начала повече от 15 години. Въпреки многото слухове за изневери с фенки, секс символът на българското кино бе категоричен, че обича единствено жена си и дъщеря си. По време на снимките на „Стъклен дом“ обаче се плъзнаха упорити слухове за афера между Диляна Попова и Блатечки. 2 години по-късно актрисата призна, че е бременна от Асен.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !