Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Теди Велинова спешно си търси работа

отпечатай новината

31.07.2019 14:07 | Видян 2460 пъти

Теди Велинова спешно си търси работа

Половинката на популярния д-р Ангел Енчев го закъса. Теди Велинова е започнала спешно да си търси работа, тъй като след раздялата с пластичния хирург, кранчето за пари внезапно секнало.

Известно е, че откакто се събраха с Енчев преди 8 години, моделката няма нито един работен ден. Малко след като забременя, тя избра да си остане вкъщи, превръщайки се в покорна домакиня и вероятно – отчаяна съпруга. Постепенно Велинова, която бе един от най-добрите модели у нас, изгуби връзките си в шоубизнеса и бе изместена от по-млади момичета.

По ирония на съдбата, така се получи и в личния й живот - д-р Енчев я остави заради своя пациентка, 10-ина години по-свежа от Велинова.

От месец насам Теди правела опити да възобнови връзките си в модните среди, но вече прехвърлила 40-те, шансовете й за успех клонят към нулата. Слава богу, д-р Енчев бе благосклонен към нея и й остави къщата, в която живееха заедно с двете им деца.

Пластичният хирург вероятно ще плаща и висока издръжка, но сумата още не е определена от съда. Докато това се случи, Велинова ще разполага с толкова пари, колкото Енчев й даде.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !