Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Концерт на Карди Би бе отложен заради заплахи за безопасността

отпечатай новината

31.07.2019 16:43 | Видян 1765 пъти

Концерт на Карди Би бе отложен заради заплахи за безопасността

Карди Би беше принудена да отложи концерт заради неидентифицирана към този момент заплаха.

Говорителите на Карди Би първи разкриха, че мястото в щата Индиана, на което е трябвало да се проведе вчерашния й концерт, е било затворено по препоръка на полицията. Бил е подаден сигнал за потенциална заплаха върху певицата и феновете й само няколко часа преди началото на представлението.

Малко по-късно самата Карди адресира случилото се с пост в социалните мрежи, в който се извини за неудобството. Самата тя признава, че мрази да отлага концерти, но безопасността й, както и тази на феновете й, е по-важна.

“Съжалявам много, до сега никога не съм се сблъсквала с такава ситуация и се страхувам да рискувам”, написа в Instagram певицата.

От полицията обявиха, че в момента тече разследване, за да се установят детайлите около случката. Никой за сега не е потвърдил характера на заплахата.

След инцидента с концерта на Ариана Гранде в Манчестър миналата година, при всяко подобно събитие се взимат максимални мерки за сигурност, затова и вероятно екипът на Карди Би е проявил тази предпазливост. Датата, на която е преместен концертът, е 11 септември.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !