Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Джони Деп, китара за 25 долара и една любов, която няма цена

отпечатай новината

03.08.2019 09:08 | Видян 3142 пъти

Джони Деп, китара за 25 долара и една любов, която няма цена

В живота на Джони Деп има две неща, които са успявали да укротят демоните му. Това са първата му китара и първата голяма, пълноценна любов – тази с майката на децата му Ванеса Паради.

В случая на Джони Деп няма как да заобиколим клишето за лошото момче. Джони е талантлив, харизматичен и гневен. Зад гърба си има нещастно детство, от което помни постоянните разправии между майка си и баща си.

“Слушах ги и си мислех: Стига толкова, разведете се най-после!” – разказва по-късно актьорът. Когато родителите му действително решават да се разведат, за 15-годишния Джони това е облекчение.

В тийнейджърските му години неговото единствено бягство от проблемите е една китара. “Успях да убедя майка ми да ми я купи за 25 долара, когато бях на 12 години. Прибрах се, затворих се в килера с китарата и това беше. Нямам друг спомен от следващите няколко години, само аз и китарата. Това беше.”

Личният живот на Джони, след като става известен, е бурен. Сред известните му гаджета са Уинона Райдър и Кейт Мос, но всичките му връзки се провалят. Джони има тежък характер и пие много. Никоя жена не успява да го укроти – поне не и докато Ванеса се появява в живота му през 1998-ма.

“Видях я в гръб, носеше изрязана рокля и имаше прекрасна шия. А когато се обърна и срещнах погледа й – бум!” – разказва актьорът. И за двамата това е любов от пръв поглед. От връзката им, която продължава 14 години, имат две деца. Ванеса е единствената жена, която успява да смекчи острия му характер и да го направи по-балансиран емоционално. Деп неусетно започва да пие по-малко, като в най-добрите години от любовта си с френската актриса и певица всичко за него се свежда до две чаши вино преди вечеря.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !