Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лена Дънам лепна целувка на Брад Пит

отпечатай новината

02.08.2019 12:02 | Видян 2032 пъти

Лена Дънам лепна целувка на Брад Пит

Носителката на „Златен глобус“ Лена Дънам предизвика неловък момент по време на премиерата на „Имало едно време в Холивуд“ в Лондон. Актрисата, която се разписва с участие в заглавието, позира за общ фотос заедно с колегите си, сред които Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Марго Роби, Деймиън Люис и режисьора Куентин Тарантино, когато изведнъж започна странен флирт с доскорошния съпруг на Анджелина Джоли.

Първоначално, Дънам се опитвала да улови погледа на холивудския ас, разказват очевидци на събитието. Пит обаче в това време разменял реплики с Тарантино. След като не й обърнал внимание, Дънам направо му скочила за целувка.

Пит, който облича коженото яке на каскадьора Клиф Буут в „Имало едно време в Холивуд“, не реагира на емоционалния жест, което според присъстващите довело до допълнителна неловкост измежду звездите. Фенове пък побързаха да обвинят авторката на „Не съм от онези момичета“ в сексуален тормоз. „Не съм изненадана и не ми е забавно“ и „Терминът, който всички се опитват да избегнат е сексуално насилие. Тя посегна на Брад Пит“ гласят само част от коментарите на развълнуваните киномани.

Факт е, че Дънам никога не е крила симпатиите си към звездата от „Гадни копилета“, като неведнъж е коментирала в социалните мрежи и по интервюта, че „флиртуването с Брад Пит“ е сред най-интригуващите неща, които са й се случвали на снимачната площадка. Към момента нито тя, нито Пит са коментирали казуса.

Източник: Monitor

Снимка: David M. Benett/WireImage
 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !