Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Теа Минкова, показа наедряло коремче

отпечатай новината

06.08.2019 12:09 | Видян 2240 пъти

Теа Минкова, показа наедряло коремче

След упреците на феновете, че коремът на Теа Минкова не е достатъчно голям за периода от бременността, в който тя се намира, тя все пак реши да им покаже, че са в грешка, видя HotArena.

Истината е, че годеницата на Наум Шопов – младши няма как да има огромен корем на този етап, тъй като все още поддържа физическа активност и се старае да хапва предимно здравословно. В този ред на мисли – Теа не качва излишни килограми, а само толкова, колкото е необходимо за износването на едно здраво бебче.

„5 месеца! В този период от бременността съм, в който: Сутрин – едва си личи, че съм бременна. Обяд – почва лекичко да се загатва. Вечер – става нещо страшно“, пише в сторито със снимката си бъдещата г-жа Шопова.

Брюнетката показа също, че от време на време оставя здравословния режим на страна и си позволява яде тестени закуски или пък да добавя към бърканите си яйца кренвирши.

В свой влог бъдещата майка също призна, че в първите три месеца е имала по-вълчи апетит, който с навлизането в четвъртия се е нормализирал.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !