ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Безупречен тен – как да го постигнем?

отпечатай новината

07.08.2019 10:37 | Видян 1246 пъти

Безупречен тен – как да го постигнем?

Моренце, коктейли, припичане на плажа, забавления с приятели. Има хора, които все още мечтаят за тези летни радости, тъй като тепърва ще излизат в отпуск. Ако попадате в групата на онези, които все още не са ходили на басейн и кожата им е твърде бяла, трябва да се погрижите тя да привикне със слънчевите лъчи, за да нямате неприятности по време на почивката.

Когато ходите или се връщате от работа, слънцето неминуемо е „докоснало“ вашата кожа. Въпреки това, има голям риск да изгорите и се обелите веднага, ако не се подготвите за морето.

Ето няколко съвета за това как да се грижите за кожата си пред плажуването, за да хванете безупречен тен и предотвратите рак на кожата:

Премахване на мъртвата кожа

В случай, че кожата ви вече е изгоряла поради невнимание от ваша страна, трябва да премахнете мъртвите клетки, за да може да не изгорите на петна. Онова, което трябва да направите, е да се подложите на химически пилинг. Така ще премахнете роговите клетки и ще насърчите регенерацията на кожата. Процедурата не само подобрява кръвообращението в тъканите, а и помага за по-добрата хидратация на кожата. Вследствие на това се подобрява клетъчният имунитет, което е предпоставка за по-хубав и равномерен тен.

Най-добре е да отидете на пилинг поне 2 седмици преди заминаването. Ако времето е по-малко, рискувате да получите пигментни петна и да изгорите по-лесно.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !