Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джей Ло отвя Анталия като буря

отпечатай новината

08.08.2019 13:39 | Видян 1664 пъти

Джей Ло отвя Анталия като буря

"Дженифър Лопес отвя Анталия като буря", пише турският сайт Хаберлер по повод на снощния концерт на звездата в турския курорт Белек.

Концертът на Джей Ло в турския средиземноморски окръг бе част от турнето ѝ It's My Party, а в Турция тя пристигна вчера сутринта от Москва.

Между 7 хиляди турски лири (1130 евро) за правостоящи и 50 хиляди евро за ложа бе цената за вход на концерта в луксозния хотел в Белек, където се състоя проявата, пише в. Акшам.

Общо 28 ложи са били отделени за събитието, като една от тях е била предназначена за специален гост на Лопес, както се предполага за американската риалити звезда Ким Кардашиан. Тя обаче така и не дошла в Анталия, отбелязва Хабертюрк.

Минути преди концерта пред хотела се извиха дълги опашки от автомобили, пише агенция ИХА.

"Дженифър Лопес разтърси Анталия", отбелязва в заглавие Хабертюрк, цитиран от БТА.

"Много съм щастлива, че съм в Турция, в Анталия, че ще направя концерт тук", заяви латиноамериканската поп звезда, отбелязвайки, че отдавна не е идвала в страната.

Лопес излезе на сцената в 21.50 ч. снощи, а представлението ѝ продължи 2 часа. Тя отпразнува на сцената и отминалия си рожден ден на 24 юли, когато навърши 50 години.

"Бях казала, че ще празнувам рождения си ден в Анталия. Много щастлива съм да бъда тук с вас", каза звездата.

За концерта на Лопес се грижеше технически екип от 150 души, от които 60 местен персонал, а за осветлението бяха използвани 800 светлини вместо обичайните за концерт 70-80 светлини, пишат още турските медии.

Вижте снимки в Галерията.

Източник: dir.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !