Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Дипло преживя самолетна авария с наркотици и шоколад

отпечатай новината

08.08.2019 14:55 | Видян 819 пъти

Дипло преживя самолетна авария с наркотици и шоколад

Малцина могат да оцелеят в такава ситуация и да разкажат за това. Диджей Дипло преживя самолетна катастрофа с частния си джет и по чудо оцеля. 40-годишната звезда разказа сам за случилото се в мрежата и издаде, че е успял да запази самообладание, благодарение на някои наркотични субстанции и шоколад.

Дипло пусна кадър в Instagram, на който се вижда, че стъклата на самолета му са пукнати на паяжина и докато екипажът му откача, той медитира на леглото си.

„Скъпи колумбийци и минеаполци, прозорците на джета ми току-що се пукнаха и пилотите сложиха маските си, така че не съм сигурен дали ще имам шоу довечера. Но те оставиха wifi включен, така че просто ще си стоя и ще пуша отрова от жаба и Vlog.

Тъкмо си купих тази жилетка от магазин за втора употреба в Далас. Също така не съм ви казвал досега, но може да съм гей.. На кадъра се виждат шоколадчета за понижаване на кръвната захар, но и отрова. Малко по-късно диджеят „ъпдейтна“ феновете си, че е кацнал без драма.

„Ъпдейт: кацнахме и никой не умря. Може още да съм гей, но повече няма да умирам в джет, добави Дипло. Закачката със сексуалността на звездата вероятно е просто майтап.

Преди време той бе свързван интимно с актрисата Кейт Хъдсън.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !