Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Бивша прислужница е обрала апартамента на Валериева

отпечатай новината

08.08.2019 15:56 | Видян 1991 пъти

Бивша прислужница е обрала апартамента на Валериева

Бивша прислужница, която е работила няколко месеца за Моника Валериева, след което - уволнена със скандал, стои в дъното на обира в апартамента на моделката, съобщиха полицейски източници.

Валериева наела служителката за известно време, но хич не останала доволна от услугите й и затова в един момент решила да я освободи. Въпросната жена обаче се оказала с отмъстителен характер и най-лошото – разполагала с ключ от дома на Моника.

Нататък случилото се вече е известно – късно снощи по Би Ти Ви новините съобщиха, че апартаментът на Валериева, намиращ се в новопостроена кооперация в Студентски град, е бил ограбен.

Самата моделка е посочила пред полицаите от Седмо РПУ, че стойността на задигнатите вещи, сред които накити и пари, надхвърля 400 000 лева.

А ето какво съобщиха администраторите на профила на Моника Валериева в Инстаграм за нея и станалия екшън: „Благодарим за подкрепата! Моника беше в болница, но вече е добре. Отразеното в БТВ е абсолютна истина, но без подробности, които са ужасяващи. Когато тя е готова и нейното семейство, ще даде изявление. Моля ви за малко спокойствие и положителна енергия за хващането на извършителя. Все още цялото семейство на нейния празник са в шок. Полицията и всички в Сити Клиник бяха на ниво!“.

Вчера Валериева е правила курбан, тъй като преди години е била участник в зверска катастрофа и се е разминала със смъртта на косъм.

Сред откраднатото от дома на Моника впечатление на криминалистите направило и обявената от нея липсваща сума от 10 000 дубайски дирхами, които се равняват на около 4 400 лева.

Въпреки че е още в шок, красавицата ще трябва да изтърпи проверката и да обясни откъде е придобила скъпоструващите бижута, накити с диаманти, часовници и дизайнерски тоалети на обща стойност над 400 000 лева, пише Lupa.BG.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !