Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Светлана Гущерова в обятията на Азис на Халкидики

отпечатай новината

09.08.2019 15:45 | Видян 1987 пъти

Светлана Гущерова в обятията на Азис на Халкидики

Отпускарският сезон наближава своя край, но официално все още не е приключил, ето защо Светлана Гущерова се възползва от всеки един миг на бавно изплъзващото се лято. Бившата плеймейтка, която наскоро се върна от почивка във Венеция, последните дни обикаля моретата.

Първоначално брюнетката хващаше слънчев загар по българските плажове, но от известно време смени дестинацията и сега се наслаждава на красотата на Халкидики.

Там тя е в компанията на съпруга ѝ Християн Гущеров, фотографа Георги Малев и попфолк звездата Азис. В официалната си Инстаграм страница Светлана демонстрира близките си отношения с всеки един от тях. Тя публикува снимка, на която Азис я е притеглил страстно към себе си във водите на басейн.

"Цветовете са красиви", написа тя към кадъра, подчертавайки разликата в тена с изпълнителя, който видимо е по-тъмен от нея.

Но макар да позира в неговите обятия и от време на време да прегръща фотографа във видео клипчета, целувки дарява единствено на мъжа си.

През изминалия месец семейство Гущерови отбеляза двоен празник - рождения ден на Християн и първата годишнина от сватбата им. По този повод съпругът ѝ я обсипа със стотици рози.

Източники: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !