Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Криско уловен с чуждо, докато Цвети кара тежка бременност

отпечатай новината

12.08.2019 12:03 | Видян 1457 пъти

Криско уловен с чуждо, докато Цвети кара тежка бременност

Сладък е животът на българския рапър, който обикаля посред нощ клубовете. Армия от изкусителки налазиха Криско.

Блондинки, брюнетки - хубавици от всички цветови нюанси заградиха певеца и не му дадоха да диша. А и той не се дърпаше много от женското внимание и с охота прие да си потанцуват, а после с няколко снимки да се запишат в историята, че са направили поредната щура нощ.

„Сериозно обвързан мъж и бременната му приятелка го чака вкъщи. Не са хубави тия неща", цъкаха с език посетители в нощното заведение. Немалко хора се подразниха от фриволното поведение на рапъра, но имаше и такива, които го оправдаха, че е артист и влиза в образа на сваляч, писа „България Днес“.

Но друго едва ли Криско може да промени - че участията му все повече заприличват на изявите на колежките му от чалга индустрията. Салфетки се мятат и барабанчета се бият, докато уж се лее рап. А песните се припяват точно като чалга хитове. Поддал се на емоциите, и самият Криско се включва в тупкането с барабанчета и парчетата му заприличват повече на кючеци, отколкото на рап послания за тежкия живот на улицата.

Изключително тежка бременност изкарва половинката на Криско - Цвети. Бившата танцьорка и стюардеса след няколко месеца ще дари рапъра с първородна рожба. Първоначалните симптоми на брюнетката са като на всяка бъдеще майка - виене на свят и гадене. Те не спират месеци наред. Това кара Цвети да се посъветва с лекар. Той я успокоява, че няма нищо сериозно и при всяка жена бременността протича по различен начин.

След като коремчето на Цвети набъбва, бебокът започва да рита здравата. Бъдещото отроче на Криско причинява огромна болка на любимата му. „Буйно е. Постоянно ме рита“, признава Цвети. Заради проблемите Криско временно беше преустановил участията си, но сега отново се завърна към клубната сцена.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !