Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Остава отбелязват 27 години на сцената с биографична книга

отпечатай новината

12.08.2019 14:50 | Видян 474 пъти

Остава отбелязват 27 години на сцената с биографична книга

На 30 август българските инди-рок любимци от група „Остава“ ще отпразнуват 27 години на музикалната сцена с промоция на книгата „аз ОСТАВА“ по време на ежегодния си голям концерт в клуб „Маймунарника“ в Борисовата градина. Още на следващия ден, 31 август, момчетата ще акостират в култовото за Пловдив място - бар Конюшните, за да представят книгата, повторят незабравимата емоция и прекрасно шоу, и пред пловдивските си фенове.

Първоначалната идея за биографична книга за „Остава“ е на журналистът Даниел Ненчев и се ражда още преди 8-9 години, но за съжаление така и не успява да бъде реализирана. Преди година същата идея се заражда в главата на автора Георги Гаврилов и екипа на издателство Scribens, които твърдо решават да реализират това предизвикателство.

В резултат на усилената работа на Георги, Мария Куманова, Наталия Иванова и Валентин Дишев биографичната книга „аз ОСТАВА“ е вече факт. Специален принос имат също Елин Рахнев, който дава името на творбата, и Даниел Ненчев, чийто избрани интервюта с артисти и приятели на групата намират място в нея. Визията е на Антония Георгиева, а фотографиите са дело на Добрин Кашавелов.
 
В „аз ОСТАВА“ освен безброй истории на бандата, читателите ще намерят непознати текстове на песни, отговори на въпроси от фенове, една страхотна обща среща между музикантите и авторите, разкази на много хора, свързани с „Остава“, и още много интересни неща. По време на двата концерта всеки ще може да си купи книгата, а след това тя ще бъде налична и в книжарниците в страната.

В двучасовата програма на концертите освен големите си хитове, бандата ще изсвири и първите две готови песни от предстоящия си нов студиен албум, който записват в момента и се очаква да излезе през идната пролет.

Тази година специални гости на софийския концерт на „Остава“ ще бъдат група „Jeremy?“, а DJ съпорта ще е от Пинг Понг Галя.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !