Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Шакира идва на Армията

отпечатай новината

13.08.2019 11:23 | Видян 1751 пъти

Шакира идва на Армията

Шакира пристига на стадион „Българска армия”, но няма да пее, за жалост. Истинска двойничка на русата изпълнителка пристига в ЦСКА.

Новото попълнение на „червените” Раул Албентоса води съпругата си Мария, която съвсем скоро ще се нанесе в София, заедно с двете им деца.

С руси коси и пищни форми, футболната съпруга е копие на ливанската изкусителка. Тя често е взимана на подбив от приятели, че спокойно може да бъде объркана с колумбийската звезда.


Като цяло двойката Албентоса—Мария доста напомня на Шакира и Пике. Подобно на звездата от „Барселона” и любимата му, Раул и жена му също имат две деца—руси момченце и момиченце, които обожават, пише "България днес".


Самият Албентоса изглежда е голям фен на Пике, тъй като дори визуално си приличат. С тази разлика, че испанската легенда е с година по-голям и сантиметър по-висок от колегата си.

Двамата се познават доста добре и от мачовете си в испанската Примера дивисион, където новият защитник на ЦСКА има над 100 участия.

Албентоса бе доста добре приет от феновете на „червените” и пред него има всички предпоставки да се превърне в техен любимец. Испанецът започна кариерата си в България, но сбърка при равенството 1:1 срещу украинския „Зоря” в Лига Европа.

След негова игра с ръка съперникът получи право на дузпа и изравни резултата. Според Албентоса нарушението не съществува и дори е показал видеорепортаж на съдията, но той не отменил решението си.    
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !