Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Новото гадже на Джиджи Хадид също е модел

отпечатай новината

15.08.2019 13:05 | Видян 1755 пъти

Новото гадже на Джиджи Хадид също е модел

Откакто Джиджи Хадид се върна от почивката си в Миконос, слуховете, че е започнала да се среща с нов мъж заваляха.

Той се казва Тейлър Камерън, и когато не се снима като модел на бельо, участва в предаването “The Bachelorette”… Разбираме защо Джиджи Хадид не би имала против той да й е гадже.

Според източниците двамата са започнали да се срещат, първоначално тайно, но вчера за първи път бяха снимани заедно. Тогава те отидоха на двойна среща с една от най-близките приятелки на Хадид. До колкото знаем, това е била четвъртата такава вечеря.

E! съобщава, че Джиджи и Тейлър са на онзи етап, в който “все още се опознават, но им е напълно ясно на къде вървят нещата”. Твърде рано е да се каже, че са официално заедно, особено защото и на двамата им е забавно да се шегуват за връзката си пред приятелите си.

Междувременно Джиджи е изправена пред много негативни коментари от страна на потребителите в инстаграм, заради един от последните си постове. В него тя разказва, че е била ограбена в Миконос и затова не препоръчва на никого да отива там.

Хората обаче смятат, че звезда, с толкова голямо влияние като нея, да съветва феновете си да не посещават дадено място само заради нейното преживяване, което може наистина да се случи навсякъде, е неправилно и нечестно спрямо туризма на Гърция. Тя се защити с изказването, че не е била единствената, засегната и дори е имало хора, заплашвани с пистолет, а накрая дори не получила правилното отношение от полицията, което я накарало да изрази мнението си така. Въпреки това феновете й все още не са на нейна страна и критиките продължават.

Missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !