Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Еротичен модел се снима с емблематичния си бански 31 години по-късно

отпечатай новината

15.08.2019 14:10 | Видян 1296 пъти

Еротичен модел се снима с емблематичния си бански 31 години по-късно

И на 60-годишна възраст, един от най-известните еротични модели на Обединеното кралство през 70-те - Линда Лусарди, изглежда великолепно в изрязания искрящ бански, който през 1988 г. я направи истинска сензация в Англия.

Линда, която през годините е била и актриса - участвала в хитовите британски сериали "The Bill" и "Emmerdale", открива банския с пайети в две части случайно, след като разчиства. Без много да се колебае, тя решава да провери дали 31 години по-късно той още ѝ става.

"Не мога да повярвам, че нося същия блестящ бански, с който се снимах в миналото. Открих го в таванското помещение, след като почиствах... И ми стана", каза Лусарди пред британската преса.

Тя дори си направи снимка, за да запечата момента.

Днес фигурата ѝ все още е впечатляваща - факт, който тя отдава изцяло на добрите гени, посочвайки, че 86-годишната ѝ майка и досега носи дрехи XS размер. Преди да почине преди няколко години, по думите ѝ, баща ѝ също е бил в страхотна форма.

Линда не отрича, че следи теглото си, но заради бързия си метаболизъм, който е наследила от родителите си, се определя като късметлийка.

"Имам щастлив живот, прекрасен брак и 2 невероятни деца, които правят онова, което искат. Това е всичко, от което имам нужда", казва тя.

Линда е родена и израснала в Лондон. Още на 18-годишна възраст започва да се появява на страниците на "The Sun", като "Page 3" момиче ( бел.ред. - традиция на таблоида по онова време, в която се поставя снимка на топлес модел на трета страница на изданието). Тя се снима за вестника до 1988 г., а след проведена анкета през 2005 г., Лусарди е обявена за най-добрият модел на "Page 3" за всички времена. През 1988 г. тя се омъжва за актьора Самюел Кейн, от когото има син и дъщеря - Джак и Луси.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !