Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Соня Йончева защити Пласидо Доминго след обвиненията в секстормоз

отпечатай новината

16.08.2019 12:03 | Видян 1549 пъти

Соня Йончева защити Пласидо Доминго след обвиненията в секстормоз

Българското сопрано Соня Йончева проговори по адрес на Пласидо Доминго дни, след като девет жени се оплакаха от сексуален тормоз, упражняван от прочутия диригент.

Оперната ни прима, която в момента е в очакване на второто си дете определи 78-годишния тенор като „джентълмен, филантроп, артист, чаровно и миролюбиво човешко същество“.

Познавам Пласидо от почти 10 години и винаги за мен е било удоволствие да работя с него. Рядко в днешно време можеш да намериш човек, който уважава повече работата си, колегите си, екипите от всяка опера и феновете си.

Незаменима фигура в нашата индустрия, той – повече от всеки друг, доказа, че успешната кариера зависи само от работата и таланта ти. Нищо друго не може да те издигне или унищожи“, гласи коментарът на Йончева след публикацията на The Associated Press, в която въпросните жени обявиха, че диригентът се е възползвал от статута си при сексуалните си посегателства.

Познанството на българската певица и Доминго стартира от прочутия конкурс на испанеца - „Опералия“, който Соня спечели през 2010 г. „Пласидо е човекът, който ми показа пътя към голямата сцена. Конкурсът ми отвори вратите на мечтаните театри като „Ковън гардън“, „Метрополитън“ и „Ла Скала“, обяснявала е неведнъж звездата.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !