Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Гала и Стефан "асансьорно подпийнали"

отпечатай новината

16.08.2019 15:05 | Видян 3169 пъти

Гала и Стефан

Стефан и Гала загърбиха райската идилия на Малдивите, за да се върнат в България и да отбележат имения ден на Мари Будева - дъщеря на тв водещата. Вчера, 15 август, бе един от най-големите християнски празници - Успение Богородично, който се чества еднакво както от православните, така и от католиците. На датата празнуват всички, които носят имената Мария, Мариана, Марио, Марела и т.н.

По този повод двойката стегна куфарите и прелетя немалкото разстояние, за да бъдат до именицата. Не става ясно къде точно са "полели" хубавия повод, но късно снощи Стефан публикува снимка в официалния си Инстаграм профил, направена докато двамата се прибират към дома си. Очевидно веселбата е била на ниво, защото са се отпуснали, вдигайки повече наздравици от необходимото.

"Асансьорно-подпийнали, след имен ден на детето", написа той към изображението, на което, дали умишлено или не, главите им са наполовина изрязани.

Кадърът е направен в кабинката на асансьор, в която Гала деликатно се е облегнала на своя любим. Тя е вързала косата си на плитка и носи черна риза на цветя, която е съчетала с панталон. До нея Стефан е по-небрежно облечен с черна тениска и бели дънки.

Очевидно партньорът на водещата на сутрешното предаване "На кафе" първоначално е допуснал грешка в написания от него текст, защото една от последователките му в социалната мрежа е поставила коментар, целящ да поправи правописа на думата "имен". В отговор Стефан ѝ обяснява, че ненапразно е посочил, че са били "подпийнали" по времето, когато е споделил снимката.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !