Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ода за непобедимата мама Джун

отпечатай новината

19.08.2019 09:35 | Видян 665 пъти

 Ода за непобедимата мама Джун

Последният сезон на „Историята на прислужницата“ се превърна в ода за главната героиня Джун, чието чувство за справедливост не признава никакви забрани. Борбата за оцеляване и правда на напористата блондинка постепенно градира от премиерните епизоди, като вече се издигна на едно ново ниво.

В трети сезон Джун, в чиято червена униформа за антиутопицчната поредица скача Елизабет Мос, предизвика смесени чувства у зрителите. Тя опита да убие бременна жена, след като насъска сестрите си по робство срещу нея, остави верен приятел да издъхне и дори насочи пистолет срещу малко дете.

Всичко е позволено в любовта и на война, гласи стара мъдрос. Тази максима следва и Джун, а в последния епизод видяхме, че има защо. В „Мейдей“ тя не само спаси цял куп малчугани от затвора, наречен Гилеад, а и разбра колко сериозна подкрепа има зад гърба си.

Ясно е, че историята й ще продължи докато не се събере с дъщеря си Хана, но сценаристите ни дават време да помислим как ще се спаси след почти смъртоносния куршум. Не по-малко интересна е и съдбата на семейство Уотърфорд, които смениха уюта на имението си с килия в Канада и тепърва ще отговарят за действията си.

Развитието ще видим в сезон № 4, който получи зелена светлина преди дни. Направихте го, Бунтовници! Хвала.

Ще има сезон 4 на „Историята на прислужницата“ - това съобщение се появи в официалната страница на хитовата поредица в социалните мрежи.

Главният изпълнителен директор на Hulu Ранди Фрийр заяви, че може да очакваме и повече сезони.

„Творческият процес ще покаже дали сериалът ще приключи с четвърти или пък с пети сезон... Това е едно от предимствата в стрийминг платформите – едно шоу има естествен прогрес и може да живее дълго или да загине бързо. Вижте, надявам се, че с този успех „Историята на прислужниците“ може да доживее и 10 сезона.

коментира наскоро пред сп. Variety той. Новината за предстоящите порции епизоди не зарадва всички фенове. Някои телеманиаци са на мнение, че историята се размива и по този начин екипът на телевизионната драма ще трупа пари, докато качеството само ще спада. Четвърти сезон се очаква да се завърти на малкия екран през 2020 година.

Междувременно „Историята на прислужницата“ се бори за цели 11 награди „Еми“, сред които за режисура, за най-добър драматичен сериал, за изключителни гост-звезди (Брадли Уитфорд в ролята на командир Джоузеф Лорънс и Чери Джоунс като Холи) , за музикална композиция, костюми и други. В кои от тези категории екипът на поредицата ще триумфира ще стане ясно на 22 септември, когато ще се проведе бляскавата церемония по връчването на наградите.

Снимка: Nulu

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !