Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Джордж Клуни възнамерява да продава италианско сирене

отпечатай новината

19.08.2019 16:39 | Видян 1707 пъти

Джордж Клуни възнамерява да продава италианско сирене

Джордж Клуни иска да продава любимото си италианско сирене в САЩ. Той го открил, докато бил във ваканция на брега на езерото Комо.

Звездата от филмовата поредица "Бандата на Оушън" разкри, че станал голям фен на сиренето "Пекорино де Парду", което се произвежда от фермера Пепино в намиращото се близо до езерото Комо градче Лальо. Актьорът и режисьор опитал от млечния продукт, докато бил във ваканция във вилата си на брега на езерото.

След като по-рано заедно с Ранди Гербер и Майк Мелдман основа бранда за текила "Касамигос", който през 2017 г. бе продаден на компанията "Диаджео", Клуни планира да започне бизнес с италианско сирене.

"Джордж наистина харесва това сирене и си похапва от него в края на почти всяко ядене - заяви източник, цитиран от в. "Daily Star". - Съпругата му Амал го кара да си мие зъбите веднага след това, защото не й допада ароматът на сиренето. Вкусът му обаче е толкова хубав, че и тя е на мнение, че Джордж ще намери голям пазар за продукта."

58-годишният актьор вече е изпратил 32 кг от соленото овче сирене в Лос Анджелис, където ще предложи на приятели и потенциални купувачи да го опитат, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Освен към актьорство, Клуни проявява интерес и към предприемаческа дейност. Ако реши да продава сиренето в САЩ, Джордж ще промени живота на Пепино, който сега продава голяма част от продукцията си от ван, паркиран край имението на актьора, близо до езерото Комо.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !