Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Енциклопедия за гении вече и у нас

отпечатай новината

21.08.2019 09:07 | Видян 788 пъти

 Енциклопедия за гении вече и у нас

Енциклопедия за гении! е луксозно подаръчно издание на Книгомания, богато на факти и тестове предизвикателство. Разнообразието от теми се простира на близо 200 страници и включва понятия от областите Космос, Земя, Химични елементи, Скъпоценни камъни и минерали, Човешко тяло, Математика, Транспорт, Динозаври, Бозайници, Птици, Насекоми, Влечуги, Растения, Древни цивилизации, Държави и градове/столици, Изобразително изкуство, Лидери, Музика и инструменти, Спорт, Езици и др.

Новата информация е представена по интригуващ за децата начин, както и с отчетливи рубрики за акцент като В числа, Не е за вярване! и др. С краткия тест на всеки разтвор проверявате каква част от фактите вече са запомнени и какво е нужно да се повтори. Основната илюстрация на страницата е съпътствана с различни въпроси: Разпознавате ли насекомите? Знаете ли имената на костите в тялото си?

Можете ли да кажете кое оръжие на кой воин принадлежи? Последователното четене не е задължително. Нека децата просто си изберат тема от някой от петте раздела.Важните и любопитните подробности в нея ще подгреят ума им за викторините, които ще последват.Не надничайте! В долния край на страницата може да бъде намерен правилният отговор към всеки въпрос. Преминаването през всичките три нива на трудност трябва да стане поетапно.

 







    

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !