Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Яна Маринова поля рожден ден с бясна гонка

отпечатай новината

21.08.2019 09:23 | Видян 1907 пъти

Яна Маринова поля рожден ден с бясна гонка

Хорово изпълнение на Happy Birthday от 80 човека и бясна гонка с джип – това съпътства 41-ия рожден ден на актрисата Яна Маринова.

Звездата, чийто продуцентски нюх превърна „Привличане“ в най-гледания филм за 2018 г., се завърна на снимачната площадка за второто си заглавие, което „отглежда“ още от фазата на идея. Каскадата с джипа, част от снимките за „Диви и щастливи“ се оказала повече от подходяща за влюбената във високия адреналин актриса, чиято героиня Боряна пък ще се впусне в лудо преследване на мечтите си. „Едно от най-важните послания във филма е това, че човек може всичко, стига да се вземе в ръце и да повярва в себе си. Мила (в образа Луиза Григорова-Макариев – б.а.) и Боряна са приятелки от деца и са запазили тази близост въпреки годините и разочарованията. Те са готови на всичко една за друга, дори да бягат от закона с отвлечен мъж на задната седалка.

Такива приятели са богатство. Смея да твърдя, че моето богатство са хората от снимачната площадка на „Диви и щастливи“, защото филмът ни превърна в семейство“, емоционална бе Маринова навръх рождения си ден.

Въпреки че основните снимки на продукцията приключиха още в началото на лятото, празникът съвпадна с двудневните допълнителни заснемания на сцени. Времето не е избрано случайно – единствено месец август предлага необходимите условия за реализацията на идеите на сценариста Борислав Захариев и режисьора Мартин Макариев, издават от екипа. Причината – най-палещите кръвта сцени на екрана ще се развиват в царевично поле. За целта професионалисти в селскостопанския бранш са засадили нива още в ранна пролет и полагат грижи за нея в продължение на четири месеца.

Как точно царевицата ще се вмъкне в сюжета на „Диви и щастливи“ все още не се издава. Предполагаме обаче, че именно в полето ще се състои една от ключовите гонки на екшън-комедията.

Сред останалите звезди, които ще разпознаем на големия екран от 29 ноември са Александър Сано, Базил Айденбенц, Дария Симеонова, Калин Врачански, Явор Бахаров и др. Месеци преди да поеме на похода си към българските кина филмът вече има гарантиран показ и отвъд границите на страната. Това се случи, благодарение на кратък 10-минутен откъс, който бе заснет още миналата година и с който Маринова и компания обиколиха няколко киносъбития по света.

Източник: Monitor



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !